Te intrebi de ce apare celulita si cum poti scapa de aceasta problema? Nutritionistul Sergiu Munteanu a venit cu mai multe informatii utile la acest subiect - VIDEO

Pentru majoritatea femeilor celulita este cel mai mare inamic, iar in disperarea de a scapa de ea acestea fie acuza nemotivat produse inofensive, fie cred in alimente care ar elimina-o ca prin minune. Astazi, Sergiu Munteanu a incercat sa spulbere cele mai cunoscute mituri despre celulita.

Te intrebi de ce apare celulita si cum poti scapa de aceasta problema? Nutritionistul Sergiu Munteanu a venit cu mai multe informatii utile la acest subiect  - VIDEO

Te intrebi daca cremele contra celulitei te pot ajuta sa scapi de aceasta problema? Specialistul a spus: "Crema nu ajuta, insa ajuta masajul care il faci pentru a aplica acest produs. Deci poate fi procurata si o crema mai ieftina, dar importanta este masarea..." 

De ce barbatii nu prea au celulita, daca anticonceptionalele provoaca aparitia celulitei sau ciaiul verde reduce celulita, dar si multe alte informatii la acest subiect, vezi in video de mai jos.