Tatiana Spinu s-a casatorit! Chiar in ziua nuntii, interpreta nu si-a putut stapani lacrimile: „Incerc sa nu plang, dar de fiecare data o fac” - VIDEO

Tatiana Spinu a venit la O Seara Perfecta cu impresii proaspete de dupa casatoria civila.

Tatiana Spinu s-a casatorit! Chiar in ziua nuntii, interpreta nu si-a putut stapani lacrimile: „Incerc sa nu plang, dar de fiecare data o fac” - VIDEO

Pentru ca Balul de Gheata s-a transformat intr-o adevarata nunta, Tatiana Spinu a imbracat tocmai doua rochii de mireasa, prima – mai lejera, de tip sirena, iar a doua – cu umerii goi, de tip printesa. 

 

Tatiana a aparut in fata mirelui in pasi de dans, acesta fiind coplesit de emotie. Dupa un dans tandru si plin de afectiune, Tatiana si Andrei si-au declarat dragostea. 

In lacrimi au fost nu doar mirii, ci si parintii acestora, iar Tatiana ne-a marturisit de ce plange cand este langa Andrei: „Incerc sa nu plang, dar de fiecare data o fac. Are Andrei o privire care mereu imi provoaca lacrimi.”

Si-au spus un da ferm, dupa care, ca la o adevarata nunta, s-au sarutat in vazul si aplauzele tuturor. Dupa un inceput emotionant, invitatii speciali au incins atmosfera. Acestia au trait impreuna cu tinerii momentele pline de emotii si i-au complesit cu urari. 

„A fost foarte romantica si a transmis atatea emotii de dragoste si sinceritate. Ma bucur foarte mult pentru Tatiana si le doresc multa dragoste, dar in acelasi timp multa intelegere si respect.”, a marturisit soprana Ana Cernicova.

 

 

 

 

 

 

Vezi si alte declaratii in reportajul ce urmeaza: 

Sursa foto: Alex Morgoci