Tatiana Martin a lansat noul videoclip "Maicuta pe drum de piatra". Mesajul sensibil al piesei va emotiona toate mamele - VIDEO

La mijlocul verii, interpreta de muzica populara Tatiana Martin si-a incantat fanii cu o melodie si un videoclip impresionant. Productia este foarte emotionanta si trezeste fiori atat pentru copii, cat si pentru mame.

Tatiana Martin a lansat noul videoclip "Maicuta pe drum de piatra". Mesajul sensibil al piesei va emotiona toate mamele - VIDEO

Pentru aceasta noua realizare, cantareata a colaborat cu mai multi artisti. Muzica apartine lui Veceslav Stefanet, iar aranjamentul este creat de Veceslav Stefanet si Dorin Buldumea, textul e semnat de Catalina Lungu, video a fost realizat de Viorel Belinschii, dar de regie si sunet s-a ocupat Ion Condrea.  

Este imposibil sa nu remarci si tinutele pe care a ales sa le poarte interpreta pentru filmarile acestui videoclip. Blondina a schimbat doua costume populare inedite.  

 

 

Lansarea videoclipului a avut loc acum doua zile, iar odata cu prezentarea lui, artista a venit cu un mesaj de multumire pentru toti cei care s-au implicat in crearea lui, dar si cu un mesaj pentru iubitorii de muzica populara: "Dragi prieteni, sa incepem saptamana frumos si anume cu muzica. Va prezint cea mai noua melodie a mea." 

Vezi cat de frumoasa este aceasta noua productie a artistei, ce te face cu greu sa iti stapanesti emotiile. 

 

Sursa: facebook.com, youtube.com