Blanurile, febletea multor femei! Svetlana Barbarova iti spune cum alegi blanita perfecta, dar si cum o intretii corect- VIDEO

Camasa barbatului e fata femeii, in schimb blana sotiei e fata barbatului.

Blanurile, febletea multor femei! Svetlana Barbarova iti spune cum alegi blanita perfecta, dar si cum o intretii corect- VIDEO

Dincolo de o piesa vestimentara de lux, blana este si cea mai buna optiune pentru zilele geroase de iarna. Cum o alegem pe cea care ne reprezinta, dar si cum o intretinem corect ne-a spus Svetlana Barbarova.

Fiecare sezon vine cu ceva nou in materie de tendinte la capitolul blani. “Totul se schimba de la an la an. Tendintele acestui an sunt culorile inchise din gama verde-smarald, dar si nuantele violacee. Sunt niste blani foarte trendy, care ii ofera femeii un plus de lejeritate.” spune Svetlana.

 

Clientele Svetlanei sunt femei de diferite varste. Despre ele, femeia de afaceri spune ca: “Moldova este tara femeilor fashoniste, care chiar pricep cum misca lumea modei.”

 

Tanara are multa experienta in domeniul blanurilor si spune ea ,barbatii sunt cei mei fideli clienti ai sai, pentru ca nimic nu alinta femeia mai bine decat o blanita calduta si stilata.

Femeile care au trecut de pragul varstei de 50 ani opteaza mai mult pentru modelele clasice, in nuante de negru, gri, maro. Fetele mai tinere indraznesc insa sa experimenteze, atat cu modelul, cat si cu nuanta.

Daca ai optat pentru o blanita mai deschisa la culoare, femeia de afaceri te sfatuieste sa nu o imbraci foarte des, dar si sa o curati la spalatorie.

Daca ati avut ghinionul sa prindeti o ploita in timp ce v-ati scos blanita la plimbare, Svetalana recomanda sa o scuturati foarte bine si sa o agatati undeva la un loc uscat. “In niciun caz nu o puneti langa calorifer sau langa orice altfel de instrument de incalzire. Este unul dintre cele mai importante aspecte in ingrijirea acestui articol vestimentar.”

Mai multe detalii despre acest deliciu vestimentar, afla din interviul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com/