Stie despre Eurovision nu din auzite. Interpreta Aliona Moon si-a impartasit impresiile despre etapa nationala de Eurovision din acest an - VIDEO

A trecut prin experienta Eurovisionului acum 6 ani, dar emotiile de atunci o invaluie si acum. Aliona Moon ne-a povestit ce impresii i-a lasat finala din acest an.

Stie despre Eurovision nu din auzite. Interpreta Aliona Moon si-a impartasit impresiile despre etapa nationala de Eurovision din acest an - VIDEO

Desi diplomata, Aliona a oferit totusi cateva opinii despre castigatoarea din acest an. „Nu as vrea sa ma dau cu parerea. Probabil, daca as fi fost in juriu dadeam notele si era clar. Imi place vocea Annei si cum canta ea si, cu siguranta, se va descurca bine la Tel Aviv. Cat despre piesa, nu pot sa zic ca o ador. Imi pare, pe alocuri, banala. S-a auzit de o gramada de ori asa piese.”

Aliona spune ca a fost foarte surprinsa de numarul mic de participanti care si-au exprimat dorinta de a-si incerca norocul: „M-a mirat faptul ca au participat atat de putini interpreti anul acesta. Nu m-am implicat de la inceput in tot ce s-a intamplat, cu o zi inainte de concurs am intrat sa vad si eu piesele si nu le-am gasit pe toate.”

 Cat despre preferintele sale, Aliona a marturisit ca nu i-a urmarit pe toti, dar totusi este cineva care s-a facut remarcat pentru ea. „Mie mi-au placut cei de la Lomenique, prin energia pe care au dat-o.”

 Pe langa show-ul de exceptie si prestatia buna pe scena, vocea este un element-cheie, considera Aliona. „Vocea este foarte importanta. In finale trec interpretii cu voce, dar pe langa voce, se alege piesa mai interesanta, neordinara.”

Amintim ca Aliona Moon a participat la editia Eurovision din 2013, care a avut loc in Malmo, Suedia. Aceasta a interpretat piesa O mie si s-a clasat pe locul 11.

Sursa foto: Facebook.com/ Aliona Moon