SpecialBaby, un nou etalon al calitatii pe piata autohtona. Iata unde poti sa alegi in mod inspirat o lenjerie potrivita pentru patutul odorasului tau - FOTO

Brandul Specialbaby a fost creat in anul 2015 de catre o tanara mamica - Elena Chiriac. Fiind si ea in rolul de mama pe atunci, dorea sa gaseasca un set de lenjerie pentru bebelusul ei, dar a observat calitatea joasa de pe piata care nu era la asteptarile ei si a decis sa il coase la comanda, de aici i-a venit ideea de a crea singura o linie de lenjerie de pat pentru bebelusi.

SpecialBaby, un nou etalon al calitatii pe piata autohtona. Iata unde poti sa alegi in mod inspirat o lenjerie potrivita pentru patutul odorasului tau - FOTO

De ce Specialbaby?

Alinta-ti bebelusul cu lenjeria pentru patut Specialbaby – creata cu multa dragoste, din materiale naturale, hipoalergenice si cu un design personalizat. Stofele sunt alese cu mare grija, ca micutii dumneavoastra sa aiba un somn linistit. Lenjeriile de pat sunt cu broderii speciale, proiectate de echipa Specialbaby, cu mesaje pline de caldura. Toate modelele sunt realizate in game coloristice pastel, culori delicate care sa ofere confort, relaxare si dezvoltare armonioasa copilului dumneavoastra. 

Atunci cand se proiecteaza un model - ne gandim, sa fie potrivit, sub toate aspectele, pentru confortul si sanatatea bebelusului. Incepem cu materialul folosit. Pentru suprafetele care sunt in contact direct cu pielea bebelusului, se aleg doar stofe naturale de cea mai buna calitate si doar din bumbac mat. In ceea ce priveste bumbacul satinat, acesta se foloseste numai la decor. Acest tip de bumbac nefiind indicat pentru cei mici, deoarece suprafetele lucioase ii fac sa transpire. Cat despre provenienta textilelor, pentru Specialbaby si acest aspect este unul de o importanta majora. Pentru a avea stofe de calitate si recomandate noilor nascuti, se lucreaza direct cu cele mai bune fabrici de textile.

Pentru bebelusi cele mai indicate sunt culorile pastel. 

Cei mici au nevoie de un mediu calm, odihnitor, iar imprimeurile stridente si culorile ametitoare sunt departe de a fi potrivite pentru bebelusi. Daca lenjeria de pat este prea incarcata, poate ascunde scopul acesteia – un loc linistit pentru copilul tau. Specialbaby cunoaste si tine cont de aceste detalii, utilizand doar culori pastel si imprimeuri delicate, care sa nu deranjeze in niciun fel, iar locul unde doarme bebelusul sa fie unul cat mai placut, sanatos si confortabil. Produsele Specialbaby le gasiti in centrele comerciale: Unic - la et. 3 si in Elat - et. 5, unde veti gasi un asortiment mare de: seturi de lenjerie pentru patuturi, baldachine, cuverturi de botez cu dantela, cearsafuri pe elastic, pelincute si scutece impermeabile, accesorii indispensabile pentru ingrijirea copiilor: bavete, batiste, plapume, perne decorative si perne rol, organizatoare cu buzunarase. 

Sursa foto: Arhiva personala

*Acest articol este un produs comercial.