3 familii mai fericite de sarbatori! Sorina Obreja face totalurile campaniei Daruiesti si castigi: “Toata viata lor se va schimba acum!” - VIDEO

Si in acest an campania Daruiesti si castigi a adus mai multa lumina unor copii care merita o copilarie mai buna.

3 familii mai fericite de sarbatori! Sorina Obreja face totalurile campaniei Daruiesti si castigi: “Toata viata lor se va schimba acum!” - VIDEO

Cum s-a schimbat viata lor in doar cateva saptamani ne-a spus Sorina Obreja.

A mai trecut inca un Craciun cu aceasta campanie, care pare sa capete mai multa amploarea pe an ce trece. “Tot mai multi telespectatori se unesc pentru un scop nobil. Noi le dam un impuls ca ei sa se solidarizeze si in urma acestei solidarizari se intampla lucruri frumoase.”

 

Sorina spune ca desi nu este usor sa faci fata unei asemenea realitati, scopul nobil al intregii campanii ii dau noi aripi si forte: “Foarta multa lume ma intreaba cum rezist din punct de vedere emotional, pentru ca este vorba despre oameni care o duc foarte greu.  Dar mie dimpotriva, imi place foarte mult, pentru ca stiu ca lucrurile din viata lor se vor schimba. De fapt, toata viata lor se va schimba.”

“Ceea ce m-a impresionat foarte mult este la familia din Chetrosu. Toti acei 5 copii priveau la un televizor imprumutat de la o ruda de-a lor. Acum au televizor, frigider, lemne ca sa se incalzeasca, iar pentru ei asta inseamna mult.” povesteste vadit emotionata Sorina.

Prezentatoarea Pro TV marturiseste ca continua sa tina legatura cu toti eroii campaniei: “Le spun de fiecare data, ca odata ce ati fost alesi in aceasta campanie noi ne inrudim. Noi chiar tinem legatura, ei imi trimit poze, videouri cu ceea ce se mai intampla in viata lor.” Mai multe detalii urmareste in interviul ce urmeaza:

Sursa foto: google.com