Sorina Obreja, despre totalurile de la Gala Generozitatii: “Anul acesta s-a adunat o suma record.”- VIDEO

Prezentatoarea a vorbit despre frumosul eveniment, gazda caruia a fost, si ne-a povestit mai pe-ndelete despre finalitatile acestuia.

Sorina Obreja, despre totalurile de la Gala Generozitatii: “Anul acesta s-a adunat o suma record.”- VIDEO

Sorina marturiseste ca seara a fost una cu adevarat speciala: “A fost o atmosfera foarte calda, plina de emotii. I-am admirat pe artisti. Mi-au dat fiori si emotii maxime.”

In acest an, alaturi de Valentina Nafornita si Mihai Dogotari, a fost si Rusanda Panfili, care, spune prezentatoarea,este o veritabila descoperire a evenimentului. “Rusanda a cucerit prin felul cu care-si purta vioara, dar si prin capacitatea ei de a transmite emotii publicului.”

Toate biletele pentru Gala Generozitaii s-au vandut cu cateva zile inainte de eveniment si a fost necesara adaugarea unor scaune in plus.

Este al doilea an consecutiv, cand Sorina este gazda acestui eveniment si spune ea: ”Cred ca evenimentul devine din ce in ce mai frumos. Creste in calitate, in modul in care totul este transmis publicului. Anul acesta, la Sala cu Orga a fost si calitate, din punct de vedere tehnic, pentru ca aceasta sala transmite sunetul mai bine, de aici si prezenta artistilor a avut o calitate mai inalta.”

Despre provocarea de a prezenta in fata unui public, ea povesteste ca de fiecare data are emotii, dar aceste emotii sunt dintre cele mai pozitive.”Ma simt mult mai confortabil cand am un public in fata mea, pentru ca exista un feed-back de la acesta. Pe fata lor vedeam mesajul meu care deja ajungea si se intorcea cu tot cu emotie inapoi la mine. Dintotdeauna, mi-a placut sa prezint in fata publicului.”

Scopul concertului a fost de a colecta bani pentru copii, care sunt ajutati sa creasca in familii. "CCF Moldova a reusit pe parcursul a multor ani sa inchida mai multe internate, oferindu-le copiilor sprijin material, o casa sau asistenta parentala profesionista, asa incat acesti copii sa aiba cui spune mama si tata. Anul acesta s-a adunat o suma record din donatiile efectuate in timpul galei. In boxele de la intrare s-au adunat aproximativ 60 de mii de lei."

 

Anul acesta, la Gala au fost licitate lucruri mai speciale: “Tricoul lui Suarez, de exemplu, s-a licitat cu 2001 euro. Cea mai mare suma s-a dus pentru concertul lui Hans Zimmer, biletele fiind oferite de catre Rusanda, 2200 de euro. In total, cu tot cu licitatie, s-au colectat 24 500 de euro."

Sorina a vorbit si despre campania sa de caritate Daruiesti si castigi, care se va lansa marti, 4 decembrie, la ora 20:00. “In acest an, la fel, vor fi 3 povesti impresionante despre copii, care o duc greu. Acesti copii m-au uimit prin caldura pe care pot ei sa o daruiasca, dar si prin lipsurile pe care le duc.”

Mai multe detalii de la eveniment, dar si alte lucruri curioase, urmareste in interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com