Pentru o seara, emisiunea s-a mutat din studio, intr-o sala de evenimente. Distractie mare si momente inedite la petrecerea aniversara "O Seara Perfecta" - FOTO

De 5 ani serile tale sunt perfecte, insa aceasta petrecere a fost nu doar perfecta, dar chiar magica!

Pentru o seara, emisiunea s-a mutat din studio, intr-o sala de evenimente. Distractie mare si momente inedite la petrecerea aniversara "O Seara Perfecta" - FOTO

La aniversarea celor 5 ani de seri perfecte, invitatii au avut parte de o petrecere de poveste. Pe canapea, alaturi de Rodica Cioranica au fost numeroase persoane din diverse domenii, printre ei am remarcat pe: Adriana Ochisanu, Geta Burlacu, Andrei Glavan, bloggerita Diana Mocanu, dansatorul Mihai Ungureanu, Eva Timus, vloggerita Iuliana Beregoi si multi altii. 


 

Toata seara a fost acompaniata de muzica live. Nu orice muzica, dar cea a muzicienilor din Alex Calancea Band. Pentru ca evenimentul sa prinda si mai multa culoare, au cantat artisti ca: Geta Burlacu, Adriana Ochisanu, Guz, Iuliana Beregoi, Eva Timus, Gabriel Nebunu. 

 

 

Insa aniversarea “O Seara Perfecta” nu a fost creata doar din muzica si discutii. Reporterii, cei care uimesc in fiecare zi cu reportajele lor, si in aceasta seara au avut interventii in direct si au adus cele mai tari noutati. 

 

Pentru ca emisiunea a implinit 5 ani, tematica evenimentului a fost “cele 5 simturi”. Astfel, povesti impresionante, discutii de suflet si muzica buna - am auzit, prezentari de moda, dansuri spectaculoase si oameni frumosi – am vazut, deliciile culinare –  nu doar le-am admirat mirosul, insa chiar si le-am gustat, iar energia, fericirea si distractia – a simtit-o fiecare pe propria piele. 

 

 

 

Chiar daca seara de ieri a simulat o transmisiune in direct, ea nu a fost deloc asemeni unei emisiuni difuzate la TV. Oaspetii  au avut parte de o seara magica, multe surprize si o aniversare de neuitat. Evident pana la anul viitor, cand o sa pregatim ceva si mai TARE, dar pana atunci te invit sa vezi galeria foto, care este una foarte colorata, precum si dress code-ul evenimentului - purple cocktail. La Multi Ani “ O Seara Perfecta”!