Ronin Terente - despre relatia sa speciala cu reprezentantele sexului frumos: „Femeile fac aproape totul mai bine decat barbatii.” - VIDEO

Cu siguranta, femeile fac multe lucruri mai bine decat barbatii, iar unul dintre ele este scosul din sarite - asa crede Ronin Terente, cel care are o relatie deosebita cu femeile.

Ronin Terente - despre relatia sa speciala cu reprezentantele sexului frumos: „Femeile fac aproape totul mai bine decat barbatii.” - VIDEO

Ronin se declara absolut fermecat de acestea si de fortele lor, deseori impresionante: „Femeile fac aproape tot mai bine decat barbati. Barbatii nu pot naste, deci nu puteau crea. Poate din acest motiv, am inceput si noi a crea lucruri si alte tampenii.”, spune actorul. „Femeile fac adevarate minuni cand iubesc. De exemplu, ele fac dintr-un haos ordine in cateva clipe – asta m-a minunat mereu.”

Totusi, Ronin are si cateva reticente atunci cand este vorba despre relatiile dintre femei: „Cel mai mare dusman al femeii e femeia. Uneorii barbatii sunt misogini exact din cauza mamelor, care i-au dadacit prea mult. Deseori se intampla, barbatii au o sotie superba acasa, care il mai sacaie, ce-i drept. Atunci el va merge la amanta, care nu o face. Deci, cine e sarpele in povestea asta pana la urma?” 

Actorul recunoaste ca are o relatie absolut speciala cu mama lui. „Eu am avut mereu o admiratie pentru femei, iar pe mama o iubesc nespus de mult. De fiecare data cand a fost cazul, i-am spus asta. Mie mama mi-a dat voie sa fac orice.. nu mi-a interzis ceva vreodata. Nu am facut nimic insa, mi-a fost tema sa n-o dezamagesc.”, a povestiti artistul.

Ce alte declaratii curioase a facut Ronin, vezi in interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ Ronin Terente