Actorul Ronin Terente, un neinfricat in fata provocarilor: “Eu fac cat zece!” - VIDEO

Ronin Terente aduce cu sine noutati inedite, experiente grozave si mult umor, de fiecare data cand viziteaza platoul emisiunii.

Actorul Ronin Terente, un neinfricat in fata provocarilor: “Eu fac cat zece!” - VIDEO

Chiar daca e mult, parul nu tine cald iarna, asa si-a zis Ronin Terente care, dupa ce si-a dat barba jos, a trecut si mai jos cu epilatul. Regreta sau nu schimbarea la care l-am provocat, Ronin ne-a povestit in cadrul unui interviu.

Cu barba sa, la care tinea mult, actorul spune ca s-a despartit cu greu.”Stii Anisoara, eu sunt super-mercantil, cinic si sceptic. M-am ras numai ca mi-au promis ca-mi platesc pentru asta. Eram la un casting si dupa ce l-am trecut, mi-au zis ca trebuie sa ma rad. Am zis ca sunt ok cu schimbarile de look si am facut-o.” Am fost curosi sa aflam ce altceva ar mai face Ronin pentru bani. “Am careva principii peste care nu voi pasi niciodata, in rest...Din pacate, noi nu suntem la Hollywood. Acolo lui Keanu Reeves i-au marit salariul cu 1 milion de dolari pentru ca s-a tuns in The Matrix, mie insa doar cu 5.”

Odata trecut prin provocarea barbii, Ronin nu s-a temut sa mearga mai departe. In cadrul petrecrii marca O seara perfecta, actorul a raspuns unei alte provocari. El a acceptat sa se epileze pe spate.”N-a fost dureros,n-a fost chiar atat de complicat cum ma gandeam, doar ca a inceput sa creasca inapoi deja.”

Ronin Terente ne-a mai povestit si despre cele doua filme in care urmeaza sa apara. “Ma simt foarte bine pentru am inceput sa ma intorc la ceea ce inseamna actorie. Prin 2013 luasem si cel mai bun actor de scurt metraj si ma filmasem destul de mult. Dar dupa aceasta, a urmat o pauza, pentru ca pasarea pe limba ei piere. Moldovenii nostri se supara din orice. Urmeaza sa apar intr-o co-productie americano-moldoveneasca.In paralel, mai facem un film pe scenariul meu, se numeste Memoria. Avem o echipa din 4 oameni. Primul film insa, are o echipa de 40 de persoane. Deci, iti dai seama, fiecare dintre noi face cat zece. Eu fac cat zece. Voiam sa zic, pana la urma, ca se poate face film si cu multi bani, si cu putini, si cu echipa mare, si cu echipa mica. Important este sa-ti doresti acest lucru si sa te ambitionezi.”

 Urmareste interviul integral al artistului in videoul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ronin.terente