Rolul Milika i-a adus premiul pentru cel mai bun debut in cinematografie! Emilia Jereghi - invitata sa se filmeze in strainatate - VIDEO

Valeriu si Emilia Jereghi au fost invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde au vorbit despre pasiunea comuna pentru film, dar si despre alte activitati.

Rolul Milika i-a adus premiul pentru cel mai bun debut in cinematografie! Emilia Jereghi - invitata sa se filmeze in strainatate - VIDEO

La 5 ani, Emilia Jereghi a jucat in primul ei film. Rolul Milikai i-a adus premiul pentru cel mai bun debut in cinematografie. Desi are o multime de propuneri de a se filma in strainatate, nu o lasa tata. 

Valeriu Jereghi este foarte mandru de succesele fiicei sale si, desi aceasta are deja mai multe invitatii peste hotare, regizorul ezita sa le accepte: „Fiecare film are o perioada de productie si atunci cand vine o invitatie cu 7-8 luni de zile departe de casa este foarte dificil sa accepti, pentru ca nu pot sa-mi las copilul de numai 9 ani singur intr-o tara straina.”

De aceeasi parere este si Emilia: „Mi-as dori sa plec, insa cand voi fi putin mai mare. Vreau sa ma filmez in continuare alaturi de tata. ”
Se pare ca Emilia nu se opreste doar la film si vrea sa descopere noi orizonturi. Mica actrita este pasionata de balet, de gatit, iar acum mai ia si ore de canto. Si nu este exclusa ideea ca in viitor sa devina designer vestimentar. Vezi mai multe detalii in reportajul ce urmeaza: