Povestea ei de viata este cu adevarat impresionanta! Irina Aniri a destainuit cum a invins cancerul: "Cand am aflat, acolo am si cazut... Dupa operatie a venit calvarul..." - VIDEO

A trecut prin clipe de cosmar, dar a reusit sa mearga mai departe. Acum ii motiveaza si pe altii sa-si depaseasca problemele de sanatate sau complexele. Irina Aniri a venit astazi la O Seara Perfecta si a spus cum poate fi invins cancerul.

Povestea ei de viata este cu adevarat impresionanta! Irina Aniri a destainuit cum a invins cancerul: "Cand am aflat, acolo am si cazut... Dupa operatie a venit calvarul..."  - VIDEO

Cativa ani in urma, Irina a fost diagnosticata cu cancer la glanda tiroida. Chiar daca acum vorbeste foarte usor despre acea perioada, acele clipe au fost destul de tensionate si triste: "Noaptea ma uitam la copilul meu si nu imi imaginam cum eu nu o sa-l mai vad crescand..." 

Nutritionista a specificat ca desi s-a tratat, cancerul ar putea sa revina, insa gandirea pozitiva e un ajutor major: "Daca te gandesti ca poate sa se intoarca, atunci nu ajungi departe..." 

Odata cu trecerea peste acea perioada dificila, invitata a initiat si o campanie. Afla mai multe detalii despre aceasta realizare, dar si intreaga ei poveste de viata.