Patric Hanganu - despre planurile sale de viitor: „Imi doresc ca pana la 25 de ani sa fiu un etalon al frumusetii” - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, Patric Hanganu a vorbit despre cum a sarbatorit Ziua Indragostitilor, dar si despre ce planuri are pentru anul 2019, unul dintre ele fiind imaginea sa.

Patric Hanganu - despre planurile sale de viitor: „Imi doresc ca pana la 25 de ani sa fiu un etalon al frumusetii” - VIDEO

Se pare ca interpretul are planuri marete de viitor: „Anul acesta imi doresc sa fac cateva shimbari in ceea ce tine de aspectul meu fizic, dar si pe plan muzical.”

Patric Hanganu si-a propus sa treaca printr-o transformare fizica totala: „Am deja o luna de cand merg la sala. Tind sa fiu un barbat frumos, pentru ca asa trebuie sa fie un artist. E posibil ca peste o saptamana sa ma vedeti si cu aparat dentar. Toate aceste schimbari au aparut acum, deoarece imi doresc ca pana la 25 de ani sa fiu un etalon al frumusetii.”

„Am inceput sa fac canto academic. Vreau sa ma concentrez sa invat muzica internationala si anume cea academica, deoarece mi-a placut dintotdeauna, dar nu stiam ca sunt capabil sa o cant.  Abia acum am inteles ca vocea mea imi permite sa interpretez si astfel de muzica.”, a mai adaugat artistul. 

Sursa foto: Facebook.com/ Patric Hanganu