Papusi handmade de senzatie! Elena Bors: „Fetita mea a fost entuziasmata pana la lacrimi atunci cand a vazut cadoul meu” - VIDEO

A vrut sa-i faca o surpriza mai deosebita ficei sale, dar si-a gasit pasiunea vietii.

Papusi handmade de senzatie! Elena Bors: „Fetita mea a fost entuziasmata pana la lacrimi atunci cand a vazut cadoul meu” - VIDEO

De mai bine de un an, Elena Bors creeaza papusi handmade, care sunt extrem de solicitate atat pe piata de la noi, cat si de peste hotare. 

Dintr-un cadou  simplu, pregatit cu multa dragoste pentru fiica ei, a inceput o afacere de succes: „Am postat papusa pe internet si din acel moment, au aparut foarte multe comenzi. Astfel, vazand ca toata lumea a ramas uimita de creatia mea, am inceput sa fac si alte fetite fericite.”

„M-am inspirat din materiale video de pe YouTube si treptat am inceput sa le confectionez.”, spune Elena.

 

Este o munca migaloasa, care necesita mult timp, chiar si asa, Elena nu vrea sa-si vanda lucrurile cu un pret exagerat. Pentru ea, calitatea conteaza, de aceea confectioneaza chiar si cutiile papusilor. 

 

Si pentru ca are doua fete acasa, Elena stie foarte bine ce isi doresc copiii: „Fetita mea a fost entuziasmata pana la lacrimi atunci cand a vazut papusa.” Mai mult decat atat, tanara mamica confectioneaza si papusi personalizate. 

 

Fenomenul papusilor handmade este foarte apreciat la noi in tara si a prins amploare ceva timp in urma.

Sursa foto: Facebook.com Elena Bors Dima