Olga Percinschi, despre venitul din arta: "Da, eu traiesc din pictura..." Moldoveanca ce si-a prezentat lucrarile in toate colturile lumii, a venit acasa cu un nou premiu important - VIDEO

Picturile ei au fost expuse pretutindeni in lume si se pare ca pentru Olga Percinschi nu mai exista piscuri de cucerit. Totusi pictorita nu se opreste, iar de curand s-a intors din Italia cu un nou trofeu. Despre ce este vorba, a povestit chiar ea.

Olga Percinschi, despre venitul din arta: "Da, eu traiesc din pictura..." Moldoveanca ce si-a prezentat lucrarile in toate colturile lumii, a venit acasa cu un nou premiu important  - VIDEO

Recent, Olga a participat la un concurs de amploare din Italia, unde i-a fost oferit premiul mare: "Au participat pictori din toate colturile lumii..."

Printre cele mai grandioase locatii in care Olga a avut ocazia sa isi expuna lucrarile se numara: Transnational Art – Japonia, Muzeul Louvre – Paris, Art Padova – Italia si World Tour 2016 – America. Intrebata unde simte ca operele sale sunt mai apreciate, artista a spus: "Eu sunt uimita ca lumea procura lucrarile mele in Chisinau, chiar daca avem criza." 

"Eu fac tablouri care vindeca sufletul..." a spus pictorita, referindu-se la terapia prin arta cu care vine in ajutorul publicului. Mai multe informatii la acest subiect, vezi in video de mai jos.