Te uiti o data in ochii lor si esti pierdut! Iata unele dintre vedetele care uimesc cu albastrul hipnotizant din privirile lor - FOTO

Sunt talentati, se bucura de succes in domeniul lor de activitate, iar pe langa acestea, ochii de culoarea marii ii scot si mai mult in evidenta.

Te uiti o data in ochii lor si esti pierdut! Iata unele dintre vedetele care uimesc cu albastrul hipnotizant din privirile lor - FOTO

Showbizul moldovenesc se mandreste cu multe vedete frumoase si talentate, insa anume ei sunt mai deosebiti. Nu fiecare celebritate are ochii albastri fermecatori.

Vezi cine sunt norocosii inzestrati de la natura cu o frumusete incomparabila si privirea carora este imposibil de neremarcat. 

Modelul Alexandra Livitchi are ochii atat de mari si de un albastru atat de fascinant incat ne duc cu gandul la o papusa. 

 

La modelul Cristina Ciasovschih, totul este frumos, insa ochii ei de un albastru ireal sunt cei care te vrajesc din prima. 

 

Prezentatoarea Pro TV, Suada Karkouki, s-a remarcat nu doar prin profesionalism, inteligenta si numele deosebit. Culoarea oceanului in priviri ii adauga si mai mult mister frumoasei jurnaliste.   

Interpreta si prezentatoarea Gloria Gorceag, care se pregateste sa devina mamica, are o privire profunda, dar in acelasi timp calda si zambitoare. 

 

 

Pe Aurel Chirtoaca natura nu l-a inzestrat numai cu voce, dar si cu doi ochi albastri luminosi.  

 

Dansatorul Iulian Turcanu, fondatorul Black and White, cucereste de fiecare data prin miscari spectaculoase, iar ochii albastri ii dau un plus de mister si expresivitate.  

 

Pentru interpreta Irisha, ochii albastri de felina raman semnul ei distinctiv, alaturi de talent, dar si de felul deosebit de a se imbraca.   

 

Ionel Istrati a cucerit lumea cu hiturile sale, dar si cu o privire intensa si patrunzatoare.   

 

Natura a fost generoasa si cu Vlada, prezentatoarea emisiunii Sounds Goood, de la Pro TV. Aceasta are o privire dulce, intensa si inteligenta in acelasi timp. 

 

O privire radianta are si omul de afaceri Korneliu Vidrasco. Ochii lui albastri, parul si tenul inchis la culoare creeaza un contrast fermecator. 

 

Tanarul om de afaceri Dan Ionita are ochii de un albastru irezistibil. Completati de un zambet sagalnic, acestia ii dau un aer sexy si strengaresc in acelasi timp. 

 

Ochii Ingai Ojog sunt de un albastru care trezeste suspiciuni. Totusi modelul nu poarta lentile, fiind inzestrata de natura cu niste ochi minunati. 

 

 

Sursa foto: facebook.com, instagram.com