O prezentatoare PRO TV regreta o greseala din trecut: "Am facut o prostie in adolescenta..." - VIDEO

Pe langa clipele fericire, uneori, trecutul aminteste si de experiente mai putin frumoase. Despre o perioada memorabila din viata ei, a spus mai multe chiar jurnalista.

O prezentatoare PRO TV regreta o greseala din trecut: "Am facut o prostie in adolescenta..." - VIDEO

Faptul ca Vlada este o persoana vesela si energica nu e o noutate, insa se pare ca jurnalista adora si schimbarile de look. De-a lungul anilor, ea a tot experimentat la acest capitol.  

"Am facut o prostie in adolescenta...", a spus prezentatoarea despre perioada in care si-a vopsit parul pentru prima data, si nu a mers la un specialist, dar a optat pentru niste suvite realizate chiar acasa. 

 

"Voi nu aveti fotografiile acelea si bine ca nu le aveti.", a adaugat blonda, referindu-se la aceeasi coafura.

Dupa suvitele roscate, jurnalista a fost blonda, culoarea la care nu va mai reveni vreodata: "Acum nu cred ca mi-as face nuanta pe care am avut-o candva."

Evident, Vlada a vorbit si despre cum a facut fata situatiilor cu bancuri despre blonde: "Intotdeauna am luat-o dinainte. Eu ma autoironizam, asa fac femeile inteligente." 

Gazda emisiunii Sounds Goood a discutat nu doar despre podoaba capilara, dar si despre show-ul pe care il modereaza. Afla de ce surprize vor avea parte telespectatorii in editia ce urmeaza.

 

Sursa foto: Facebook.com