O noua metoda de epilare definitiva la Chisinau! Nu doar femeile sunt preocupate sa spuna adio firelor de par, dar si barbatii - VIDEO

Firele de par nedorite pot fi o mare bataie de cap, iar in cazul unora - chiar o problema. Si totusi, solutia exista. Una dintre ele este epilarea cu laser, care devine din ce in ce mai efectiva si mai performanta.

O noua metoda de epilare definitiva la Chisinau! Nu doar femeile sunt preocupate sa spuna adio firelor de par, dar si barbatii - VIDEO

In cadrul unui workshop, organizat de clinica Epiless, a fost prezentat un aparat de ultima generatie. Natalia CIUBACIUC, distribuitor oficial Milesman in Moldova, fondatoarea clinicii Epiless a povestit mai multe detalii despre el: "Invitatul special al evenimentului a fost cunoscutul expert la nivel international in dermatologie estetica, Fernando Diez Alaejos. Milesman Compact este un aparat de epilare progresiv permanenta cu laser dioda, fiind ultrarapid. Cu ajutorul lui se poate efectua o epilare totala in doar 30 de minute, fara durere si fara riscuri, iar rezultatele se pot vedea chiar dupa prima sedinta.

 O alta noutate de pe piata este utilajul Vossman, un generator de radiofrecventa non-invaziva pentru multiple tratamente terapeutice. Daca va doriti un corp sculptat fara efort, acesta ar fi o solutie. Este foarte benefic in tratamentele faciale si corporale pentru lipoliza, celulita si lifting, contureaza corpul rapid si fara durere".

Milesman este o companie de top, care produce lasere si aparate dermato-estetice de calitate inalta. Compania isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari, cercetand si fabricand echipament medical de tehnologie avansata cu laser. Este impartita in departamente specializate: in fizica laser, dermatologie, optica avansata, termodinamica si chimie laser. Vezi in reportajul de mai jos mai multe detalii despre noile tehnologii:

 

Sursa foto: Arhiva personala

*Acest articol este un produs comercial.