Nu e atat de dificil sa revii la silueta dinaintea sarbatorilor de iarna! Liudmila Belostecinic a aflat secretul - FOTO

Moderatoarea Liudmila Belostecinic iti spune cat de simplu poti scapa de kilogramele in plus, acumulate in perioada sarbatorilor de iarna.

Nu e atat de dificil sa revii la silueta dinaintea sarbatorilor de iarna! Liudmila Belostecinic a aflat secretul - FOTO

Pentru multe persoane, sarbatorile de iarna sunt un motiv de bucurie, fiindca petreci mult timp alaturi de cei dragi, dar mai tarziu, acestea aduc si clipe de nefericire, pentru ca esti tentat sa gusti din diverse delicii culinare, deseori acestea fiind mai putin sanatoase.  

Liudmila Belostecinic a impartasit secretul ei, la acest capitol: „Nu trebuie sa faci abuz de mancare. Trebuie sa mananci in asa fel, incat sa nu te chinui mai apoi sa dai jos kilogramele.”

Recent, invitata a avut parte de o vacanta frumoasa la munte, alaturi de familia sa. Desi copiii ei inca nu schiaza, moderatoarea crede ca in urmatoarea calatorie o sa se distreze toti 4 pe partie: „Speram ca o sa-i invatam si pe ei, cum ne-au invatat pe noi, direct pe partia neagra." 

 

„Eu obosesc atunci cand stau acasa.", a adaugat bruneta, referindu-se la dorul de relua activitatile si munca. Afla cu ce propunere a venit Liudmila pentru cuplurile care urmeaza sa-si celebreze in curand nunta. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com