Nicoleta Sava-Hanganu a imbinat perfect munca cu odihna, pe insula Palma de Mallorca: "A fost o nunta unde s-a cantat si s-a dansat non-stop..." - FOTO

Recent, Nicoleta Sava-Hanganu, sotul ei, Dumitru Hanganu si fiica lor, Dragostina, au savurat o vacanta de vis in Spania, pe insula Palma de Mallorca.

Nicoleta Sava-Hanganu a imbinat perfect munca cu odihna, pe insula Palma de Mallorca: "A fost o nunta unde s-a cantat si s-a dansat non-stop..." - FOTO

Nicoleta Sava-Hanganu si familia sa a profitat din plin de zilele de odihna, iar destinatia cu adevarat a fost una impresionanta, insula Palma de Mallorca.

Pentru ca frumusetea din jur era superba, interpretii au publicat pe retelele de socializare cateva imagini fascinante, iar noi am vrut sa aflam mai multe despre escapada lor.   

Nicoleta a povestit ca aceasta vacanta i-a lasat doar impresii de neuitat: "Am avut parte de o calatorie nemaipomenita. Am reusit sa vedem o multime de locuri frumoase, dar si sa stam la plaja cat ne-a poftit inima."

 

Daca in celelalte anotimpuri nu prea au aceasta ocazie, iata ca vara este sezonul perfect cand munca muzicienilor se imbina armonios cu odihna: "Tot la Palma de Mallorca am avut de cantat si la o nunta, mireasa fiind din Republica Moldova, iar mirele din Romania. Invitatia a venit din partea lor, impreuna cu propunerea de a ramane mai mult timp si pentru vacanta.

A fost minunat si placut sa imbinam odihna cu munca! Mai ales ca si mirii ne-au intrat in suflet chiar din prima zi. Ne-a facut mare placere sa cantam pentru ei si invitatii lor. A fost o nunta unde s-a cantat si s-a dansat non-stop, toata lumea fiind dornica de o nunta traditionala cu muzica buna ."

Chiar daca viata de artist pare interesanta si frumoasa, totusi, nu este atat de usor sa stai cateva ore bune sa canti la o petrecere, apoi sa mergi acasa si sa oferi suficienta atentie si celor dragi, insa artista spune ca deja s-a obisnuit: "Pentru mine este ceva firesc sa merg la munca pentru a-mi face treaba si sa revin in familie unde imediat imi preiau rolul de sotie si mama. Cu putin efort, se reuseste cu bine aceasta provocare de a face fata si la munca si acasa." 

 

Se pare ca pentru familia Hanganu, calatoriile din sezonul estival nu se opresc aici: "Daca e sa vorbim despre planurile din aceasta vara, nu mai avem multe, insa probabil ne vom mai face niste minivacante, pentru o zi-doua la tara."

 


 

  

Sursa: Arhiva persoanala