Cine ar fi crezut asta? Mihail Dogotari dezvaluie secretul sotiei sale: "Ea in acte nu este Valentina Nafornita." - VIDEO

Mihail Dogotari si Valentina Nafornita formeaza un cuplu de invidiat. Talentul lor impresionant s-a facut remarcat atat acasa, cat si in afara tarii. Astazi, muzicianul a impartasit cateva amanunte curioase despre viata lui si a sotiei sale dincolo de scena.

Cine ar fi crezut asta? Mihail Dogotari dezvaluie secretul sotiei sale: "Ea in acte nu este Valentina Nafornita." - VIDEO

Recent, Mihail a revenit la Chisinau pentru a participa la Festivalul Maria Biesu, unde a cantat in a treia zi de festival in opera Boema de Giacomo Puccini. 

De nenumarate ori, artistii ajung sa evolueze impreuna pe scena, si desi arata perfect impreuna, iar vocile lor se combina armonios, interpretul a destainuit: "De multe ori avem emotii unul pentru altul. Mie imi este mai usor sa cant fara ea." 

Sotul sopranei a vorbit si despre pasiunile mai putin cunoscute ale sotiei sale: "Ei ii place foarte mult sa joace fotbal." 

Desi se mandreste cu o experienta frumoasa in spate, cantaretul a spus ca uneori, inaintea unui spectacol grandios, oricum traieste momente tensionate: "Visez ori ca am uitat textul, ori ca am intarziat, uneori ma trezesc ca si cant." 

Acasa lumea il cunoaste mai mult ca sotul Valentinei Nafornita. Il deranjeaza sau pe Mihail sau nu? 

 

Sursa foto: facebook.com, google.com