Mihai Nani: "Multi parinti isi idolatrizeaza copii. Ar trebui sa se stabileasca niste reguli stricte in familie." - VIDEO

Mihai Nani, de la Academia Parintilor de Invidiat, a oferit mai multe sfaturi utile pentru parintii care-si doresc o comunicare mai usoara si placuta cu odraslele lor.

Mihai Nani: "Multi parinti isi idolatrizeaza copii. Ar trebui sa se stabileasca niste reguli stricte in familie." - VIDEO

Mihai Nani a vorbit despre mai multe subiecte care ii preocupa pe parinti. Totodata, el a anuntat care vor fi temele abordate la seminarul "De ce copilul meu nu ma intelege?", care va avea loc pe 28 iunie. "Menirea noastra este sa invatam parintii sa-si construiasca o relatie buna cu copii lor. Cele mai frecvente conflicte apar cand parintele refuza, la un moment dat, sa-i ofere, ceea ce-i oferea anterior." spune invitatul.

Mihai subliniaza cat de important este respectul: "Relatia cu copilul trebuie stabilita in baza unui respect reciproc." El mai spune ca este imporant sa nu se exagereze: "Multi parinti isi idolatrizeaza copii, insa ei trebuie sa stabileasca niste reguli stricte in familie." 

 

Dar cum faci, daca ai copii mici? "Discutiile cu copiii mici nu pot fi foarte lungi. E bine sa-i explici fiecare pas. O greseala pe care o fac parintii este ca le ofera copiilor telefoane, sau ii lasa sa priveasca desene animate, ca sa mentina linistea." mai spune Mihai.