Mihaela Tabura spune ca in lumea muzicii e multa invidie si rautate: “Eu nu am prietene de suflet in industria de la noi.”

In aceasta saptamana, interpreta de muzica populara, Mihaela Tabura a sarbatorit frumoasa varsta de 26 de ani.

Mihaela Tabura spune ca in lumea muzicii e multa invidie si rautate: “Eu nu am prietene de suflet in industria de la noi.”

Aceasta a povestit despre cum si-a sarbatorit ziua de nastere, despre cel mai nou videoclip al sau, dar si despre cum faci fata invidiei, care, ne asigura artista, este peste tot, in orice domeniu, industria muzicala nefiind o exceptie.

Atunci cand cotidianul tau este doar voie buna si petreceri, linistea si pacea sunt lucruri la care indraznesti doar sa visezi. Acest lucru ni-l da de inteles si Mihaela, care a ales sa-si petreaca ziua de nastere in sanul familiei si aproape de prieteni. Totusi, artista si-a facut un cadou inedit de ziua ei si a lansat un videoclip pentru una dintre piesele sale, alaturi de Corneliu Botgros. Acest videoclip, zice Mihaela, este un gest de multumire tuturor celor care au avut un cuvant de bine de adresat artistei de ziua ei.

La 26 de ani, artista se poate lauda cu multe colaborari de succes, iar acest lucru nu poate trece neobservat de catre colegele de breasla. Invidia si fatarnicia, spune artista, sunt prezente si in industria muzicala, iar acest lucru iti cam da batai de cap. Interpreta marturiseste ca nu ii plac oamenii falsi, si probabil din aceasta cauza, spune artista: “Eu nu am prietene de suflet in industria muzicala de la noi.”