Mihaela Tabura, in febra pregatirilor de nunta: "Va fi o petrecere unde vom combina stilul Gatsby! Voi avea doua rochii..." - FOTO

Pe zi ce trece emotiile sunt tot mai persistente pentru interpreta Mihaela Tabura si sotul ei, Dumitru Birsanu, fiindca cel mai important eveniment din viata lor este tot mai aproape.

Mihaela Tabura, in febra pregatirilor de nunta: "Va fi o petrecere unde vom combina stilul Gatsby! Voi avea doua rochii..." - FOTO

Mihaela Tabura este cea care face chef la sarbatorile moldovenilor, insa iata ca doar peste cateva saptamani se va desfasura nunta ei. 

Recent a avut loc cununia religioasa si inregistrarea civila a frumosului cuplu, Mihaela si Dumitru, iar peste doar trei saptamani urmeaza marea petrecere, care va avea loc intr-un local cochet din capitala.  

Pentru ca a mai ramas foarte putin timp, am contactat-o pe artista si am aflat mai multe amanunte despre pregatirile de nunta.  

Ce emotii traiesti acum pe ultima suta de metri pana la acest eveniment important din viata ta? 

Emotiile sunt mari, fiindca mai avem multe de pregatit si de organizat, dar speram sa le reusim pe toate. Ne dorim ca invitatii nostri sa se simta bine alaturi de noi. 

Va fi o nunta cu traditii, se preconizeaza o petrecere mare, cu multa lume? 

Va fi o nunta unde vom combina stilul Gatsby, adica ca decor, dar nu vom uita si de cateva traditii moldovenesti. Si da, va fi multa lume! Au fost oameni care singuri s-au invitat, iar asta ne-a bucurat. 

Povesteste despre tinutele pe care o sa le purtati in aceasta zi speciala din viata voastra? 

Voi avea doua rochii, ambele superbe, daca obosesc de una, fiind putin mai grea, o imbrac pe a doua. La fel si mirele va avea un alt costum pentru petrecere, deoarece la cununie a purtat un costum gri.

Preconizezi sa canti la nunta ta?

Nu cred ca o sa am timp sa cant la nunta mea, dar nici nu sunt adepta la asa ceva. Eu vreau sa fiu mireasa si sa ma distrez!

Aveti o coregrafie pentru dansul mirilor sau va fi improvizatie?

Ce tine de dansul mirilor, da, avem deja ceva idei si speram sa iasa bine. 

Mihaela si Dumitru - Noi va dorim mult succes si o petrecere de neuitat!

Sursa: facebook.com