Marcel Rosca, despre succes si celebritate: “Sunt aceeasi persoana simpla. Vorbesc cu orice patura sociala si nu am boala stelei.” - VIDEO

Pentru Marcel Rosca 2018 este un an de succes.

Marcel Rosca, despre succes si celebritate:  “Sunt aceeasi persoana simpla. Vorbesc cu orice patura sociala si nu am boala stelei.” - VIDEO

Acesta s-a intors acasa cu doua trofee de la doua concursuri care au avut loc in Belarus si Portugalia.

Recent cantaretul a lansat un videoclip pentru noua sa piesa Pas cu pas, semnata impreuna cu orchestra Simrat. Artistii spun ca si-au propus o reinventarea a piesei intr-un stil funky, ceva mai neobisnuit pentru industria muzicala de la noi.

Lansarea videoclipului a avut loc in cadrul unei petreceri pe care Marcel, impreuna cu orchestra Simrat, au dat-o pentru prietenii si colegii lor de breasla. Invitati la eveniment au fost vedete precum: Nelly Ciobanu, Dana Marchitan si altii. Atmosfera in cadrul petrecerii de lansare a fost una incendiara, unde veselia si voia buna au stat in capul mesei.

Marcel Rosca este foarte multumit si mandru de succesele sale, dar marturiseste ca succesul nu l-a schimbat deloc: “Sunt aceeasi persoana simpla. Vorbesc cu orice patura sociala si nu am boala stelei.”

Sursa foto: Google.com