Lui Ionel Istrati i-a fost furata geaca din piele care costa tocmai 1.250 de euro. Tanara care i-a luat-o a fost gasita - VIDEO

Deseori artistii raman fara haine sau obiectele personale, mai ales atunci cand merg in turnee sau concerte. Lider la acest capitol, se pare, este frumosul Ionel Istrati. Fanele innebunite dupa el, vor cu orice pret sa ramana cu si mai multe amintiri de la idolul lor.

Lui Ionel Istrati i-a fost furata geaca din piele care costa tocmai 1.250 de euro. Tanara care i-a luat-o a fost gasita - VIDEO

De nenumarate ori, dupa concerte, Ionel Istrati s-a intors acasa, practic, jefuit. Si seara trecuta a fost una cu ghinion pentru artist. Aflat intr-un local din capitala, alaturi de mai multi prieteni, printre care si modelul Karina Deli, verisoara Xeniei Deli, interpretul si-a dat seama ca nu-si gaseste geaca. Dupa lungi cautari, Ionel a depus, totusi, o plangere la politie si a cerut sa vada si imaginile surprinse de camerele din local. Ce a vazut insa, l-a surprins, dar l-a si infuriat rau.

Cel mai mult, artistul a fost indignat de faptul ca i-au disparut lucruri extrem de scumpe. Doar geaca sa din piele costa 1.250 de euro, plus ca in buzunar avea si cheile de la apartament. Deci, pe langa faptul ca Ionel Istrati a ramas dezbracat, s-a pomenit ca trebuie sa innopteze si in strada.

Artistul a postat video-ul surprins de camerele din local pe pagina sa de facebook cu presupusa hoata. Fata pare satisfacuta de gestul ei, tinand in mana doua scurte, una peste alta.

L-am contactat pe Ionel pentru detalii, dar interpretul nu a vrut sa vorbeasca cu noi pe marginea acestui subiect. Potrivit Karinei Deli, fata acuzata de furt a returnat scurta si a spus ca a luat-o din intamplare. Cine stie, poate fata nu si-a dorit decat sa-l cunoasca pe artist si a decis sa se remarce furandu-i geaca din piele?!

 

Sura foto: facebook