Lenuta Burghila, la munca si de Revelion. “In primul rand canti, mai faci niste banuti, dar si petreci frumos.” - VIDEO

Lenuta Burghila revine la oamenii si locurile dragi.

Lenuta Burghila, la munca si de Revelion. “In primul rand canti, mai faci niste banuti, dar si petreci frumos.” - VIDEO

Despre cat suflet a costat-o noul videoclip, lansat de curand, dar si despre cum va petrece sarbatorile de iarna, Lenuta a povestit in cadrul unui interviu.

Multa lume, spune Lenuta, crede ca ea este plecata in America. Interpreta a tinut sa precizeze ca este acasa si ca e foarte disponibila spre colaborari.  Artista spune ca ar fi incantata sa petreaca Revelionul ca invitat in diversele evenimente care se organizeaza in ultima zi din decembrie: “In primul rand canti, mai faci niste banuti, dar si petreci frumos.”

 

Lenuta a povestit si despre noua sa productie. Videoclipul este filmat pentru melodia Parintii mei. “Am tinut foarte mult sa-i fac si videoclip. Din acest motiv, nu prea am promovat piesa. Acum vine tot pachetul. Ne-am straduit de cativa ani sa-l lansam, dar asa s-au aranjat lucrurile ca l-am facut abia acum.”

 

Rolul parintilor Lenutei a fost interpretat de niste oameni simpli, care nu au nimic cu actoria, ci pur si simplu au fost foarte deschisi spre colaborare si cu care interpreta a reusit sa lege o prietenie frumoasa: “Nu a fost niciun scenariu, nicio regizare sau casting. Totul a venit cumva natural.”

Cantareata recunoaste ca a avut un feedback pozitiv, ceea ce da speranta ca va prinde radacini aceasta piesa si acest clip si va ramane in istorie.

Mai multe detalii afla din interviul de mai jos:

 

Sursa foto: Facebook.com