Laurentiu Popescu, despre fosta sa colega de trupa, Dianna Rotaru: "Era nazbatioasa, dar nici ca acum!"- VIDEO

Dianna Rotaru, Tatiana Malaia si Laurentiu Popescu au pornit in anul 2000 proiectul muzical Savana, care a castigat rapid fani printre moldoveni. Piesele lor au devenit hituri si puteau fi auzite la toate posturile de radio.

Laurentiu Popescu, despre fosta sa colega de trupa, Dianna Rotaru: "Era nazbatioasa, dar nici ca acum!"- VIDEO

Formatia pop-dance a avut priza la public nu doar datorita talentului, ci si frumusetii celor doua soliste. O blonda si o bruneta, cu cosite lungi si un stil vestimentar mai provocator, le-au garantat succesul. Laurentiu Popescu, singurul baiat din trupa, entuziasmat si peste ani, spune: "Eram o formatie deosebita. O blonda, o bruneta si un baiat pe mijloc. Cand ieseam pe scena aveam un sprijin enorm. Dianna era plina de energie, dar nici ca acum." 

 

Sapte ani, atat a durat colaborarea celor 3 interpreti, pana cand fiecare a hotarat ca-si doreste o cariera solo. Imediat dupa destramarea trupei, Laurentiu Popescu s-a lansat solo, Tatiana Malaia s-a stabilit cu familia in Canada, iar blonda focoasa, Dianna Rotaru si-a lansat propriul album.

 

"Noi cu Dianna am mai activat vreo jumatate de an. Dupa fiecare si-a vazut de drumul sau. Nu am mai cautat pe nimeni, pentru ca deja era complicat. Am decis sa merg singur pe drumul meu. Acus una iarasi se marita, alta e insarcinata, asa e cu fetele, e greu. In schimb, trupa a adus cantece frumoase, care au devenit slagare, care sunt interpretate si astazi", a adaugat nostalgic Laurentiu. 

 

Sursa foto: google.com