Laurentia Coptilet: “Mi-am pus contul de Instagram pe privat”. Iata de ce a procedat astfel -VIDEO

Laurentia Coptilet are 17 ani si este studenta la Colegiul Stefan Neaga. S-a lansat muzica anul trecut, iar astazi a venit cu o piesa noua - “De la Nord”.

Laurentia Coptilet: “Mi-am pus contul de Instagram pe privat”. Iata de ce a procedat astfel -VIDEO

Sunt niste oameni sufletisti, veseli si care sar mereu in ajutor. Sunt exact cum ii descriu in piesa”, povesteste interpreta despre oamenii de la nordul Moldovei, de acolo de unde este si ea.

Cu toate ca este adepta a muzicii populare, de la un timp Laurentia a inceput a canta si romante: La inceput mi s-a parut foarte greu, insa cu timpul, profesoara a inceput sa predea foarte frumos si a inceput sa imi placa sa cant si romante”.

In curand, ar putea participa si la concursul “Crizantema de Argint”, unde va trebui sa interpreteze romante: “Daca voi fi sigura pe mine, voi merge”.

De asemenea, este foarte populara pe reteaua de socializare Instagram, avand multi followeri care ii urmaresc activitatile: Deseori postez video cu piesele pe care le cant si vad ca lumea apreciaza, ceea ce ma incurajeaza”. La moment si-a pus contul pe privat, pentru a vedea daca lumea mai este interesata de ceea ce face ea, sustine cantareata.

In cadrul emisiunii, Laurentia a cantat un fragment din piesa “Sa nu uiti ca te-am iubit”: