La un an de activitate, clinica Alter-MED a dat o petrecere inedita! FotoFinder, cel mai avansat dermatoscop in cartografierea alunitelor, a fost lansat in premiera la Chisinau!

Clinica "Alter-MED" vine cu cele mai mai importante inovatii medicale si te ajuta sa beneficiezi de cele mai noi si revolutionare echipamente si tehnologii de ultima generatie.

La un an de activitate, clinica Alter-MED a dat o petrecere inedita! FotoFinder, cel mai avansat dermatoscop in cartografierea alunitelor, a fost lansat in premiera la Chisinau!

La un an de activitate, Clinica de Medicina Estetica si Chirurgie Plastica "Alter-MED" a hotarat sa-si surprinda intr-un mod placut pacientii, organizand o prezentare unica a frumusetii feminine si a liniilor cheie ale corpului feminin. Pe podiumul improvizat au defilat modele in lenjerie intima delicata (parteneri "Vita Prive"), purtand tinute accesorizate corespunzator - cu palarii stilate si elegante ("Julie Anne", semnate de designerul Iuliana Chirosca). Evenimentul a fost moderat de Maria Marian.

Totodata, a fost lansat unicul aparat de diagnostic complex al alunitelor din Republica Moldova - FotoFinder - o tehnologie lider pe piata in domeniul hartilor dermatoscopice si este cel mai eficient mod de diagnosticare si de preventie a cancerului de piele. Prin intermediul acestuia putem:

1. Alcatui harta alunitelor;

2. Stabili riscul de aparitie a cancerului de piele;

3. Monitoriza alunitele pe parcursul vietii;

4. Pacientul primeste in scurt timp o informatie clara, diagnostic si tratament a alunitelor;

5. Diagnosticarea complexa a parului.

La multi ani - "Alter-MED"!

Clinica de Medicina Estetica si Chirurgie Plastica "Alter-MED" aduce cu sine experienta in medicina dobandita si are ca scop - progresul si succesul. Iata cum a avut loc aniversarea primului an de activitate:

str. Alba-Iulia 81/3 

Tel: 069 77 1117 / 022 58 98 22

www.altermed.md

*Acest articol este un produs comercial.