La multi ani, Anisoara Loghin! Prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta este astazi omagiata - FOTO

Atmosfera de sarbatoare continua sa domine in studioul serilor perfecte. Astazi isi sarbatoreste ziua de nastere gazda emisiunii.

La multi ani, Anisoara Loghin! Prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta este astazi omagiata - FOTO

Spre finele anului 2017, Anisoara Loghin isi lua ramas-bun de la telespectatorii care o urmareau in fiecare seara la Pro TV, la stirile de la ora 17.00. Prezentatoarea a decis sa faca un pas important in cariera sa si sa debuteze in divertisment. Gazda emisiunii O Seara Perfecta recunoaste intr-un interviu pentru perfecte.md urmatoarele: "Cand a inceput emisiunea, picioarele au inceput sa-mi tremure usor, dar emotiile au disparut la fel de repede precum au si venit si au fost inlocuite cumva de concentrarea pe discutia cu primul invitat."

Emisiunea O Seara Perfecta iti propune seara de seara surprize memorabile, invitati speciali si carismatici, clipe de nedescris, povesti de viata incredibile, sfaturi utile si iti dezvaluie detalii nestiute si picante din lumea mondena de la noi.

Anisoara Loghin este cea care-ti aduce in fata micilor ecrane cele mai tari noutati ale momentului. De 6 ani, emisiunea O Seara Perfecta ajunge in casele oamenilor si le face cotidianul mai colorat.

La multi ani, Anisoara Loghin!