Kornelia Stefanet uimeste cu o productie total diferita de ceea ce a lansat pana acum. Vezi in premiera noua realizare a interpretei - VIDEO

In ultimul timp si-a tot intrigat fanii cu postari din toiul pregatirilor unei noi melodii, iar astazi, Kornelia Stefanet a lansat piesa "Noi doi" si videoclipul acesteia. Mai multe amanunte despre noua ei productie, a povestit chiar ea.

Kornelia Stefanet uimeste cu o productie total diferita de ceea ce a lansat pana acum. Vezi in premiera noua realizare a interpretei - VIDEO

Pentru ca in acest weekend s-a desfasurat finala grandiosului concurs Eurovision, artista a specificat ce impresii i-a lasat evenimentul din acest an: "Nu prea sunt de acord pentru cine a castigat, dar... Eu sunt pentru arta... Referitor la baietii de la DoReDos au fost foarte bravo."

De aceasta data, interpreta vine cu un stil diferit fata de cel cu care era obisnuit publicul pana acum. Cantareata a spus cum a venit aceasta schimbare: "Lucrurile frumoase se nasc asa spontan si am zis de ce nu...Eu pe scena nu prea abordez acest gen de muzica, insa ascult foarte mult piese a artistelor precum: Delia, Andra, Lara Fabian..."

Invitata a destainuit ce reprezinta familia pentru ea: "Este ceva minunat sa ai la cine sa te intorci acasa. Familia este un lucru sfant, care trebuie ferit de ochii lumii. Eu sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce am..." 

"La moment imi place ceea ce a iesit..." a spus cantareata despre proaspata sa realizare. Vezi cat de frumoasa este noua ei productie.