Iurie Badicu, juriu la Eurovision: „Consider ca anul acesta la Tel Aviv ar trebui sa ne reprezinte tara…” - VIDEO

Pentru el Eurovisionul inseamna piese noi, voci interesante, dar si motiv de intrigi si dispute.

Iurie Badicu, juriu la Eurovision: „Consider ca anul acesta la Tel Aviv ar trebui sa ne reprezinte tara…” - VIDEO

Producatorul Iurie Badicu este membru al juriului si stie cel mai bine cum trebuie sa sune o piesa demna de a ne reprezenta tara la Tel Aviv. 

„Bine ca se face Eurovisionul, deoarece este o oportunitate pentru alte voci noi sa se promoveze. Anul acesta sunt vreo 6-8 nume cu sanse reale de a castiga, si aici ma refer la numele pe care particiantii si l-au facut de-a lungul timpului sau la pisele acestora, demne de acest concurs.”

Producatorul sustine ca Vera Turcanu a reusit sa-l impresioneze inca de anul trecut: „Vera Turcanu este buna pentru a fi reprezentanta tarii noastre, deoarece are o prezenta scenica foarte buna.”

Un alt favorit este trupa Siaj: „Mi-a placut piesa lor, desi pare destul de complicata ca structura. Un alt aspect e ca nu stiu cum se comporta baietii in scena, ceea ce reprezinta un moment important pentru orice artist.”

Trupa LUME, de asemenea, a reusit sa-i atraga atentia lui Iurie Badicu: „Ei sunt baieti buni, niste profesionisti cu experienta, insa nu-mi prea place denumirea piesei.”
Pentru a vedea si alti participanti cu sanse reale de castig la preselectia nationala Eurovision, urmareste reportajul de mai jos:

Sursa foto: Facebook.com