Irina si Anatol Bivol, dezamagiti: "Trebuia sa cantam, dar nu stiu de ce nu s-a mai gasit loc pentru fratii Bivol” - VIDEO

Cu ocazia serbarii Hramului, Irina si Anatol Bivol au povestit despre cele mai frumoase amintiri legate de orasul Chisinau.

Irina si Anatol Bivol, dezamagiti: "Trebuia sa cantam, dar nu stiu de ce nu s-a mai gasit loc pentru fratii Bivol” - VIDEO

Fratii Bivol formeaza o mica familie chiar si pe scena, iar prin cantecele lor redau tot ce e mai frumos. De Hram, acestia au ales sa petreaca momente placute alaturi de familii, cu toate ca era vorba sa cante in PMAN: “Trebuia aseara sa cantam, dar nu stiu de ce nu s-a mai gasit loc pentru fratii Bivol”, relateaza Irina.

 Anatol a avut, ieri, casa plina de nepotei si rude pe care nu i-a vazut de mult timp: In aceasta zi sarbatorim si hramul casei, iar sotia mea poarta numele de Paraschiva. Este o femeie gospodina, desteapta si o iubesc. Eu cand ii spun asa, ea rade. Ea este de la sud, dar am impresia ca e de la Nord”, spune Anatol.

Irina, in schimb, a ales sa mearga intr-o vizita in satul natal: Eu foarte bine am sarbatorit si am petrecut in Cojusna, alaturi de tatal meu drag si sora mea. Am pregatiti niste copturele si i-am servit pe toti.

Fratii Bivol au povestit despre mai multe momente placute din copilaria lor: Eu am chiar o poza foarte foarte frumoasa cu parintii la cinematograful Patria, parintii ne organizau mici calatorii, promenade. Am cateva locuri dragi aici in Chisinau, pentru ca imi amintesc de copilarie. Eu imi faceam studiile la Scoala de Pictura si de acolo mergeam foarte des in Parcul Consomolist pentru a face schite, peisaje. Acum foarte mult tin la Valea Trandafirilor, deoarece acolo traiesc. ”, afirma interpreta.

“Eu tin minte foarte bine, cand am venit la Chisinau cu verisorul meu, eram prin clasa a sasea, veneam pana la Piata Centrala pentru o inghetata”, marturiseste cantaretul.

Sursa foto: google.com