Interpretul Nicolae Palit: ”Maestrul Sulac a fost idolul meu. El a fost omul de la care am invatat a canta.” - VIDEO

Numele Nicolae pare sa fie un adevarat talisman norocos pentru interpretii de muzica populara.

Interpretul Nicolae Palit: ”Maestrul Sulac a fost idolul meu. El a fost omul de la care am invatat a canta.” - VIDEO

Unul dintre acesti feciori demni ai plaiului este si interpretul de muzica populara Nicolae Palit. Artistul isi iubeste foarte mult prenumele si, spune el, acesta i-a purtat noroc in viata. “Am mostenit numele bunelului si acesta mi-a purtat noroc. Nicolae e un prenume foarte sonor. Aveam si un idol care era Nicolae Sulac, el a fost omul de la care am invatat a canta. Multa lumea zice ca ii seaman la voce, dar si la stil.”

 

Artistul spune ca a preferat dintotdeauna forma clasica al acestui prenume. “Nu-mi placeau dezmierdarile din copilarie cum ar fi Colea, Colita, nu sunau deloc melodios. Au trecut anii si m-am si obisnuit cu toate aceste diminutive.”

 Artistul  a tinut foarte mult sa transmita  prenumele de sfant si feciorului sau. “Fiul meu este de asemenea Nicolae. El mi-a mostenit nu doar prenumele, dar si gesturile, miscarile, expresiile si in general felul de a fi.”

Nicolae Palit este nascut in aceeasi zi cu un alt Nicolae celebru, si anume maestrul Botgros.”Pe 25 ianuarie am observat ca au fost nascuti mai multe persoane legate de arta: Ion Dolanescu, Vladimir Visotki si altii.” spune artistul.

Artistul nu a ratat ocazia sa fie Mos Nicolae pentru nepotica sa tocmai in Italia. "Numai am trimis sania cu daruri ca acolo a si inceput sa ninga. Atunci cand faci un lucru cu multa straduinta, totul iese cum nu se poate mai bune.” a conchis el. Mai multe detalii urmareste in materialul video ce urmeaza:

 

Sursa foto: Google.com