Inga Ojog, catre celebrul designer Catalin Botezatu: "Imi pare rau, stii ca tin la tine..." La ce s-a referit modelul - VIDEO

In perioada 8-9 iunie a avut lor Festivalul de moda IO, editia a II-a. Astazi, Inga Ojog a povestit impresiile ce i le-a lasat acest eveniment rafinat, insa a vorbit si despre incidentul cu Catalin Botezatu.

Inga Ojog, catre celebrul designer Catalin Botezatu: "Imi pare rau, stii ca tin la tine..." La ce s-a referit modelul - VIDEO

De la tinute de gala, pana la costume de baie au putut fi admirate in cadrul Festivalului de moda organizat de Inga Ojog. Editia din acest an a adunat intr-o locatie selecta designeri locali, dar si din strainatate, care si-au prezentat colectiile acestui sezon.  

Modelul a povestit ce o motiveaza sa organizeze un eveniment de asemenea anvergura: "Este un proiect cultural.... Am o scoala de modelling si astfel le arat copiilor mei cum e sa participe la un festival la nivel inalt." 

Daca anul trecut, Catalin Botezatu a participat si el la festival, prezentand doua colectii, anul acesta, creatorul de moda a fost indignat de faptul ca si-a regasit numele prin presa, unde se spunea ca va fi si el invitat la eveniment, desi nu era asa. Referitor la acest subiect, Inga a afirmat ca totusi i-a trimis invitatie, insa a spus ca ar fi trebuit sa fie mai insistenta: "Catalin este unul dintre persoanele mele favorite..." 

Ce alte detalii a povestit invitata, vezi in video de mai jos.