In viata artistei Olga Ciolacu a avut loc un mare eveniment. “Asta este incununarea carierei mele de fapt, a unei cariere de peste 40 de ani de slujire scenica.” - VIDEO

Interpreta Olga Ciolacu are un mare motiv de bucurie.

In viata artistei Olga Ciolacu a avut loc un mare eveniment. “Asta este incununarea carierei mele de fapt, a unei cariere de peste 40 de ani de slujire scenica.” - VIDEO

Recent, aceasta a fost decorata cu Ordinul Republicii. Evenimentul a avut loc chiar cu ocazie zilei sale de nastere. Artista recunoaste ca a fost luata prin surprindere atunci cand a aflat vestea buna. Ea se afla la restaurant cand a inceput a primi apeluri de felicitare de la prieteni si recunoaste ca multi au fost cei care au exclamat: “In sfarsit!”

 

Olga Ciolacu spune ca acest ordin reprezinta incununarea carierei sale, a unei cariere de peste 40 de ani: “Noi cantam pentru oameni, pentru cei multi, dar din pacate, distinctiile ni le dau cei putini.Se vede ca eu foarte multi ani nu am fost pe placul acelor cativa, chiar stiu si de ce. Ma bucur ca munca mea a fost apreciata la justa valoare.”

 Renumita cantareata a tinut neaparat sa-i multumeasca celui care i-a fost mereu alaturi, sotului ei, Valentin Batrinac: “M-a ajutat enorm de mult. Au fost momente cand am vrut sa las totul balta. El fiind o fire mai linistita, in cazurile in care ma vedea prea indignata, ma tempera. El imi filmeaza clipurile, el ma sonorizeaza, el imi ingrijeste pagina de facebook, el ma duce si ma aduce cu masina. Valentin este cel mai mare sprijin al meu.” spune interpreta emotionata.

 Afla mai multe detalii despre celebra noastra artista, dar si ce cantareti autohtoni prefera, in interviul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com