IN MEMORIAM: Viorel Mardare - creatorul spoturilor pline de emotie - VIDEO

In urma lui Viorel Mardare raman cele mai ingenioase spoturi facute la noi si, oricat de paradaoxal ar parea, o raza de lumina. In continuare, te invitam sa-ti aduci aminte de o mica parte din creatia regizorului.

IN MEMORIAM: Viorel Mardare - creatorul spoturilor pline de emotie - VIDEO

Spotul de promovare a tarii noastre BeOurGuest l-a facut celebru pe regizorul moldovean si peste hotare, mai ales prin aparitia asa-zisului Brad Pitt de Moldova. 

Ne-a uimit pe toti si cu o interpretare inedita a hitului Queen – The Show Must Go On. In clipurile regizate de Viorel Mardare s-au regasit zeci de actori, dar si oameni simpli cu alte meserii care au fost ajutati sa intre in roluri.

Un alt spot de promovare a consumului de fructe din Moldova a adus din nou in prim-plan multa emotie.

Viorel Mardare este cunoscut şi pentru regizarea scurtmetrajului Discoteca se amana, precum si a unei serii de spoturi electorale, care contin expresii memorabile, utilizate si azi.

Tot semnatura lui Mardare o poarta diverse spoturi publicitare ale unor companii din Moldova. Pe langa productiile de succes, Viorel Mardare avea si un blog la fel de popular – Posmotrel.eu

Regizorul s-a stins din viata sambata, la varsta de 37 de ani, dupa ce vara trecuta a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer.  

Sursa foto: Facebook.com/ Viorel Mardare

Sursa video: YouTube