Igor Cuciuc a pregatit 99 litri de spumant si un tort de 11 kilograme! Ce sarbatoreste artistul in Turcia - FOTO

Sarbatoare mare, cu 99 de litri de spumant, in familia Cuciuc.

Igor Cuciuc a pregatit 99 litri de spumant si un tort de 11 kilograme! Ce sarbatoreste artistul in Turcia - FOTO

Igor Cuciuc este fericit si emotionat. Andreea, fiica acestuia, implineste azi 11 ani.

Pe pagina sa de Facebook, emotionatul tatic i-a adresat un mesaj de felicitare in care se arata mandru de rezultatele ei scolare, dar mai ales de faptul ca fiica ii calca atat de frumos pe urme.

 

 


Tot interpretul ne-a spus ca Andreea nu si-a prea sarbatorit aniversarile acasa, fiind deja o traditie ca in fiecare an intreaga familie se bucura de acest eveniment la mare in Turcia.

Nici anul acesta nu a fost o exceptie. Omagiata se afla impreuna cu parintii de 5 zile in Antalya. De aceasta data, alaturi de Andreea sunt si nasii de botez, dar si alti apropiati ai familiei. Si pentru ca Igor Cuciuc crede ca “daca se intalnesc mai mult de trei oameni se cheama sarbatoare”, astazi urmeaza o petrecere pe cinste. Chiar daca pe litoraluri turcesti, intr-un restaurant italian, petrecerea va fi, cu siguranta, una ca la moldoveni.

Pentru Andreea urmeaza o seara plina de surprize. Parintii i-au pregatit un tort de 11 kilograme, asa ca la 11 ani, iar pentru invitati - 99 de litri de spumant. Surprizele vor continua si dupa incheierea vacantei in Turcia. La intoarcere, Andreea va pleca intr-o tabara de odihna.

Desi canta din frageda copilarie, anul acesta Andreea a facut o performanta la care viseaza multi artisti cu experienta, filmand primul videoclip si inregistrand prima piesa din cariera sa alaturi de orchestra Lautarii. O petrecere de neuitat si mult succes ii dorim si noi micutei interprete.

Sursa foto: Facebook.com/IgorCuciuc