Deja de 25 de ani, Ian Raiburg poarta cercel in ureche, insa putini stiu de ce l-a pus. Accesoriul i-a salvat viata - VIDEO

Timpul trece cu o rapiditate coplesitoare, insa nu si pe langa cunoscutul artist Ian Raiburg, care continue sa faca ceea ce-i aduce o satisfactie enorma - sa cante si sa compuna versuri.

Deja de 25 de ani, Ian Raiburg poarta cercel in ureche, insa putini stiu de ce l-a pus. Accesoriul i-a salvat viata - VIDEO

Pe Ian Raiburg il cunoaste toata lumea. Piesele lui au devenit extrem de populare si deja traditionale in spatiul dintre Prut si Nistru. Practic, melodiile sale nu lipsesc de la nicio petrecere. "Cu ce m-am ocupat acum 40 de ani, asta continui sa fac mai departe. Incerc sa fiu sanatos si sa muncesc", povesteste cantaretul. 

 

Despre starea sa de sanatate, artistul spune: "Eu sunt fumator. Am incercat sa las acest viciu acum 2 ani. Mi-a reusit si timp de 5 luni nu am fumat, astfel m-am ingrasat cu 7 kilograme. Imi parea ca eram un butoi. Acum am revenit la fumat. Cu sportul eu intotdeauna m-am ocupat. Asta era pasiunea din tinerete, acum deja nu imi mai permit. Mananc tot ce e gustos, doar ca nu imi mai plac lactatele. Fara carne nu pot sa traiesc."

In anii '90 interpretul si-a pus cercel in ureche, insa putini cunosc ca a facut acest pas pentru a se vindeca. "Cand veneam aici, in Moldova, lumea ma intreba de ce port cercel. Cand l-am pus parca ceva ma deranja. L-am pus cu acordul sotiei, pentru ca ea e doctor", a adaugat invitatul. 

 

 

Sursa foto: google.com