Hohote de ras in studioul emisiunii! Alex Calancea si Andrei Glavan s-au amuzat non-stop, alaturi de Anisoara Loghin - VIDEO

Alex Calancea si Andrei Glavan au venit, in sfarsit, sa povesteasca totul despre ce au mai facut in ultimul timp cu proiectul "Lupii", dar si ce urmeaza in viitorul apropiat.

Hohote de ras in studioul emisiunii! Alex Calancea si Andrei Glavan s-au amuzat non-stop, alaturi de Anisoara Loghin - VIDEO

Lupii, impreuna cu orchestra Lautarii, pregatesc un concert grandios la Palatul National, care va avea loc pe data de 26 octombrie. Acesta se anunta ca o combinatie neasteptata dintre modern si traditional. Alex marturiseste ca este mereu o placere pentru el sa colaboreze cu orchestra lui Botgros, pentru ca, spune acesta: “Sunt o echipa de profesionisti, iar Botgros este un dirijor de milioane.”

Pe langa orchestra Lautarii si gasca lui Calancea, la concert vor fi invitati speciali precum Tania Cerga, Viola, Guz, Brio Sonores, ansamblul Stefan Voda si altii.

 

Deasemenea Lupii se pregatesc de turneul care va urma, cu ocazia Centenarului, si care va include concerte peste Prut, in orase ca Galati, Brasov si Alba Iulia.

De Revelion, haita lui Calancea va sustine un recital in Piata Constitutiei din Bucuresti, unde, spun baietii, este mereu o placere sa evolueze. Afla totul despre ce mai pregateste Alex si Andrei, si amuza-te alaturi de ei, intr-un interviu absolut delicios!

Sursa foto: Facebook.com/AlexCalancea