Ghidusi, dulci si extrem de simpatici. Riana si Vladut Tornea ne-au adus dispozitie de sarbatoare. - VIDEO

Atmosfera de sarbatoare continua sa domeni in studiol serilor perfecte, iar colindele si cantecele de Craciun nu se mai opresc.

Ghidusi, dulci si extrem de simpatici. Riana si Vladut Tornea ne-au adus dispozitie de sarbatoare. - VIDEO

Cu un cantec minunat de Craciun au venit si Riana si Vladut Tornea. Cei doi spun ca se inteleg de minune si ca le place sa cante in aceasta formula.“Ne mai certam uneori, dar ne impacam repede. Nici nu mai tinem minte de la ce.” spune Vladut.

Ambii au venit cu multe impresii de impartasit, mai ales ca copii au avut parte de primele matinee la scoala si abia asteapta vacanta: “De luni incepe vacanta. O sa avem vacanta 18 zile. O sa colind. Voi sarbatori Craciunul si il voi astepta pe Mos Craciun.” ne-a marturisit baietelul.

Riana si-a planificat o activitate mult mai solicitanta: “O sa fac felicitari mamei si lui tata de Craciun, pentru ca sunt mai speciale.

Cele doua stelute au avut grija si  scrisorile pentru Mos Craciun:“Nu am mentionat ca am fost cuminte, dar Mos Craciun aduce la toti cadouri. De Craciun sarbatorim nasterea domnului si trebuie sa ne bucuram.” a conchis Vladut.

 

 Vezi prestatia dragalasa a copiilor, dar si interviul lor, in materialul video ce urmeaza: