Geta Burlacu va interpreta piesele celebrei Maria Tanase! Afla unde o poti asculta - VIDEO

Anatol Stefanet este in pragul pregatirilor pentru noul sau concert, care va avea loc pe 26 octombrie, pe scena Filamornicii Nationale Serghei Lunchevici. Concertul o aduce in prim plan pe Maria Tanase, legenda muzicii folclorice romanesti.

Geta Burlacu va interpreta piesele celebrei Maria Tanase! Afla unde o poti asculta - VIDEO

Melodiile Mariei Tanase vor imbraca o noua haina, pentru ca Anatol Stefanet si-a propus o redescoperire a acestora, intr-o versiune simfonica. Artistul marturiseste ca ideea unui astfel de concert I-a lasat sceptici pe unii la inceput: “Am avut priviri dubioase, atunci cand lumea vedea pe cineva cu partitura academica intr-o orchestra simfonica, dar apoi am primit aprecieri pentru acest proiect.”

 

Geta Burlacu este artista care va urca pe scena, pentru a aduce un pic mai aproape de spectator acea energie launtrica pe care o avea Maria Tanase. “Geta are un diapazon foarte larg, are acea intelepciune pe care o avea si Tanase. Din prima colaborarea cu ea mi-am dat seama ca ea e persoana cea mai potrivita pentru acest proiect.” spune artistul.

 

 

Anatol Stefanet spune ca este sigur de succesul concertului si ca-si propune  sa treaca Prutul si hotarul european cu acesta.