Geta Burlacu, indignata: "Ei stiu mai bine sa tradeze". Afla la cine se refera artista - VIDEO

Relatia dintre un barbat si o femeie este un adevarat mister. Am incercat sa aflam de la interpreta ce parere are despre lumea sexului puternic.

Geta Burlacu, indignata: "Ei stiu mai bine sa tradeze". Afla la cine se refera artista - VIDEO

Geta Burlacu a marturisit la camera ce o enerveaza cel mai mult la barbati, raspunsul artistei ne-a lasat fara cuvinte: "Cel mai mult ma enerveaza la barbati ca nu stiu sa asculte atent o femeie si nu stiu sa vorbeasca atunci cand trebuie sa vorbeasca".

Femeia este o carte, scrisa intr-un limbaj complicat, insa, se pare ca si barbatii reprezinta un mister pentru femeie. Dupa parerea interpretei, sexul puternic este o combinatie armonioasa dintre mai multe stari: "Barbatii, cu siguranta, fac mai bine copii. Ei stiu mai bine sa iubeasca, sa tradeze. Sa pregateasca micul dejun si sa toarne sampanie cu gheata".

"Ar fi bine sa cedeze barbatii. Noi femeile suntem mult mai impulsive, copilaroase", a mai declarat Geta Burlacu despre natura femeilor si despre cine ar trebui sa faca primul pas spre impacare intr-o relatie. Mai multe picanterii despre viziunea femeii, dar si despre barbatul perfect, urmareste in interviul de mai jos:

Sursa foto: Arhiva personala