“Parfumierul” in regia Danielei Burlaca! Iurie Gologan: „Ne simtim umili, pentru ca … ” La ce se refera actorul? - VIDEO

Pe scena Teatrului Geneza Art urmeaza sa fie jucata piesa “Parfumierul” in regia Danielei Burlaca. In premiera am aflat cateva detalii curioase din culisele spectacolului, dar si alte picanterii de la echipa.

“Parfumierul” in regia Danielei Burlaca! Iurie Gologan: „Ne simtim umili, pentru ca … ” La ce se refera actorul? - VIDEO

„Ne simtim umili, pentru ca femeile sunt sub directia barbatilor si in acest context, speram ca aceasta piesa va reflecta toata admiratia noastra pentru femei.”, a mentionat actorul Iurie Gologan.

Regizoarea Daniela Burlaca se dedica in totalitate spectacolului: „Acum suntem in proces de montare si ardem la propriu pe scena. In aceasta piesa sunt implicati 20 de oameni care muncesc cot la cot.

Piesa este una complexa si implica caractere ce sunt total diferite de personalitatea actorilor. „Joc un rol care, cu siguranta, va aduce ceva nou pe scena teatrului nostru. E un personaj pe care incerc sa mi-l asum si sa-i atribui calitatile in termen foarte scurt. Nu ma reprezinta, dar aici si este farmecul acestuia.”, a adaugat Iurie Gologan.

“Parfumierul” este regizat in baza romanului “Parfumul” scris de Patrick Süskind. Spectacolul este unul promitator, iar actorii si-au asumat niste persoanje, care in opinia lor, trezesc publicului multe semne de intrebare. 

 

Sursa foto: Facebook.com