Gala Generozitatii revine! Vezi ce surprize pregatesc organizatorii frumosului eveniment, in editia din acest an - VIDEO

Pe 30 noiembrie, Gala Generozitatii revine cu artisti deosebiti, surprize si noi vise de implinit.

Gala Generozitatii revine! Vezi ce surprize pregatesc organizatorii frumosului eveniment, in editia din acest an - VIDEO

Despre ce ne pregatesc organizatorii, Lina Botnaru, Tatiana Codreanu si Lucia Berdos au povestit in cadrul unui interviu.

“Suntem la etapa finala de pregatiri, pe ultima suta de metri. Lucrurile sunt puse bine pe roate, pentru ca suntem deja la a cincea editie. Stim sa facem evenimentul bine. Anul acesta, desigur, va veni cu surpize noi. Am ales sa mergem mai mult pe directia muzicii clasice, pentru amatorii de opera, asa ca ii indemnam sa vina la eveniment.” a spus Lina Botnaru.

“Una dintre aceste surprize este un duet nou. Este vorba despre Valentina Nafornita si invitata sa, violonista Rusanda Panfili, care astazi este foarte solicitata in orchestre de cel mai inalt calibru. De asemenea, la invitatia Valentinei, a reactionat si dirijorul Andrei Iurchevici.” precizeaza Tatiana Codreanu.

“Pe langa faptul ca vor fi acesti artisti exceptionali, voiam sa spun si despre atmosfera speciala care se creaza la acest concert. Este un timp cu adevarat valorificat, petrecut si cu folos, si cu placere.” a adaugat Lucia Berdos.

In acest an, Gala Generozitatii va sustine programul de sprijin familial: fie aducerea copiilor din internate acasa, in familii, fie se va reusi prevenirea plecarii lor din familii in aceste institutii.

Mai multe detalii despre eveniment, afla din interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com, Google.com