Fondatorul trupei 7 Klase, Iurie Badicu: “Smiley s-a apropiat de noi si a cerut un numar de contact. Baietii au crezut ca e o gluma si nu i l-au dat.” - VIDEO

Trupa de la Chisinau, 7 Klase, a prins parca aripi si este gata sa dea lovitura la Bucuresti.

Fondatorul trupei 7 Klase, Iurie Badicu: “Smiley s-a apropiat de noi si a cerut un numar de contact. Baietii au crezut ca e o gluma si nu i l-au dat.” - VIDEO

Iurie Badicu, fondatorul trupei 7 Klase, a oferit un interviu unde a povestit despre drumul spre succes al muzicienilor, despre cat de primitori au fost fratii de peste Prut, dar a spus si cateva aprecieri foarte curioase despre interpretii nostri care activeaza in Romania.

Iurie afirma ca drumul spre succes al baietilor se datoreaza in mare parte lui Smiley, care i-a remarcat in cadrul show-ului Romanii au talent, i-a apreciat si le-a propus colaborarea: “S-a apropiat de noi si a cerut un numar de contact. Baietii au crezut ca e o gluma si nu i l-au dat. A revenit mai tarziu cu un apel, spunand ca nu a glumit si ca are cateva propuneri pentru noi.” Momentan, 7 Klase au semnate contracte de colaborare atat cu HaHaHa Production, studioul lui Smiley, dar si cu CatMusic, celebra casa de discuri din Romania.

“Baietii nu s-au regasit pe nisele traditionale ale showbizului autohton, iar Romania este o solutie buna pentru artistii care isi doresc un esantion mai larg.” afirma producatorul. Chiar daca a mai avut tentative de lansare in Romania si pentru alte proiecte, usile inainte nu erau atat de deschise precum sunt astazi. Pentru aceasta deschidere, crede creatorul 7 Klase, trebuie sa ii multumim lui Carla’s Dreams, fiindca el a fost primul care a reusit sa sparga gheata. Acum putem admira artisti ca Irina Rimes sau The Motans, care sunt foarte apreciati peste Prut. Deasemenea a mentionat si nume ca Nicoleta Nuca sau Dara, care crede el, inca vor reusi sa se manifeste.

 “Noi incercam sa promovom acolo imaginea Chisinaului de altadata, cel al anilor ‘20- ‘40. Stilul acesta prinde bine, dar totusi este nevoie de o comercializare mai ampla, de o “slefuire” mai pentru urechea publicului romanesc.”, spune Iurie.

Acum baietii de la 7 Klase si producatorul lor se afla in fata unei noi provocari: "Incercam sa ne orientam pentru a da un produs, dar totodata sa nu pierdem din originalitate."

 

Sursa foto: Google.com