Feeria Smiley la Chisinau: „Am scris piesa „Aprinde Scanteia” in inima Codrilor!” Artistul a incins atmosfera de Valentine’s Day - VIDEO

A aprins nu numai scanteia, ci si sutele de fani adunati la Palatul National. Smiley a dat un concert chiar de Ziua Indragostitilor.

Feeria Smiley la Chisinau: „Am scris piesa „Aprinde Scanteia” in inima Codrilor!” Artistul a incins atmosfera de Valentine’s Day - VIDEO

Se pare ca Smiley a ales Chisinaul ca destinatie preferata de Valentine’s Day. La fel ca si anul trecut, Ziua Indragostitilor l-a prins pe scena Palatului National. 

Piesa Aprinde Scanteia, care a fost, de altfel, si genericul concertului, a fost scrisa de Smiley in inima Codrilor nostri. Prin urmare, inspiratia i-a venit din Moldova. Publicul a fost pe val si daca ne-am obisnuit ca moldovenii sunt mai pasivi la spectacole, Smiley a reusit sa demonstreze contrariul. Oamenii au stat in picioare, au dansat si au fredonat alaturi de artist cele mai tari hituri: „A fost exact asa cum sunt obisnuit la Chisinau. Oamenii au fost foarte primitori si au cantat impreuna cu noi pana ce am iesit de pe scena.”

Smiley este unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbizul romanesc, dar de ceva timp, se zvoneste ca acesta ar fi cuplat cu Gina Pistol, care a fost observata aseara in sala. Iar pe Instagram, aceasta nici nu a ascuns ca e la Chisinau. 

Pozitia de spectator a ocupat-o si Flavy Deelay. Desi este pentru a doua oara la concertul lui Smiley, acesta a declarat ca este la fel de impresionat: „A fost un concert foarte tare. Nu pot sa zic ca mai bun decat cel de anul trecut, dar cu siguranta, a fost altfel.” 

Sursa foto: Facebook.com/ Smiley, Nata Eftene