Se pricep nu doar la cantat, ci si la batut mingea! Mai multi artisti de la noi au participat la Cupa Artistilor Real - VIDEO

In acest weekend, mai multi artisti de la noi si-au dat intalnire la prima editie a cupei Artistilor Real la care au participat jurnalisti, angajati ai MAI, angajati din sistemul bancar si o echipa a feroviarilor.

Se pricep nu doar la cantat, ci si la batut mingea! Mai multi artisti de la noi au participat la Cupa Artistilor Real - VIDEO

Se pricep nu doar la cantat, ci si la batut mingea. Asta au demonstrat membrii clubului de fotbal Artisti Real din care fac parte solisti si instrumentisti in frunte cu Ion Suruceanu, presedintele clubului. 

“N-are nicio legatura cu echipa de la Madrid, vrem sa demonstram ca artistii nostri mai iubesc sportul. Am cedat cu 6 la 3 prietenilor nostri jurnalisti, dar am cedat unei echipe care este campioana europeana intre jurnalisti.”, spune Ion Suruceanu.

Unii sunt suporteri inraiti ai echipelor mondiale de fotbal, altii sunt fideli echipei din care fac parte. Desi membrii echipelor care s-au intrecut pe terenul de fotbal vin din domenii diferite, meciurile au fost mai degraba amicale. “Data viitoare ne pregatim mai serios. Aducem interpreti mai tineri. La urmatorul campionat cupa va fi a noastra.”, spune interpretul Gheorghe Topa.

Mai multe detalii de la evenimentul sportiv urmareste in reportajul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Google.com